KONTOR KAFFE


PREMIUM KVALITET

Leder dit kontor efter ristede bønner til at starte din dag? Eller måske arbejder du hjemmefra og leder efter en god hjemmekontor kaffeløsning? Vores team kan hjælpe dig med at finde det bedste match til dine behov! Du kan vælge mellem hele bønner eller malet kaffe til espresso eller filter.

Du kan vælge mellem 4 typer kaffe, og udvalget kan tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg.

  1. Desta - Blend
  2. Desta er vores første blanding, som er en blanding af soltørret kaffe fra Jthe Jimma-regionen og vådvasket forarbejdet kaffe fra Sidama-regionen. Den har en sød intens aroma med chokolade noter fra Jimma kombineret med sprød syre og citrus noter fra Sidama, hvilket giver den en meget glat finish.

  3. Nehi
  4. Nehi vaskes forarbejdet kaffe fra Sidama-regionen i det sydlige Etiopien. Det har sprød syreindhold og citrusnoter.

  5. Aynu
  6. Aynu er vådvasket, forarbejdet kaffe fra Limu-regionen i det sydlige Etiopien. Bønnerne har en sød og rund smag med et strejf af vandmelon.

  7. Worke
  8. Worke vaskes forarbejdet kaffe fra Yirgacheffe-regionen i det sydlige Etiopien. Den har en blomsteraroma, glat og sød, lyse smag med udtalt citrontoner.

Kaffe efter eget valg leveres uden ekstra beregning til dit kontor eller hjem en gang om måneden rundt i Københavnsområdet.

Ved at drikke vores kaffe efterlader du et positivt fodaftryk på verden. Hver kop kaffe sikrer skoleuniformer, uddannelse af høj kvalitet og jobskabelse projekter i Etiopien.

Interesseret? Kontakt os, og sammen finder vi den rigtige kaffeløsning. Venligst udfyld engrosformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


IMPACT ROASTERS