Bestil for 250 kr. og få gratis levering i hele Danmark! Vi sender til hele verden! 📦

BINDING AF TO VERDENER

Ved Impact Roasters forbinder vi to verdener: Daniel, en indfødt etiopier, der voksede op med at riste kaffe sammen med sin mor siden barndommen, og hans kone Nidzara, en bosnisk-dansker, der finpudsede sin lidenskab for kaffe mens hun boede i Etiopien i 2011-2013. Vi stræber efter at levere kaffebønner af bedste kvalitet fra Etiopiens højland - det land, hvor drikken stammer fra. Vores bønner købes direkte fra små etiopiske landmænd ved hjælp så få mellemmænd som mulig og uden engagement fra filial handlere eller agenter. På den måde er vi 100% engageret i vores kaffe hvert trin af vejen. Mere end blot at være et kaffefirma, arbejder vi for at sikre langvarige, positive effekter for de samfund, der dyrker bønnerne, og skaber projekter, der fremmer social udvikling og skaber arbejdspladser i det sydlige Etiopien.

'Siden oprettelsen af ​​virksomheden i 2015 har vi fokuseret på at omdefinere kaffebranchen ved at styrke de menneskelige og sociale værdier, der er knyttet til den,' forklarer Daniel Halala, medstifter af Impact Roasters.


”Efter at have vokset op i selve kaffelandet indså jeg hurtigt, at kvaliteten af ​​den tilgængelige kaffe i Danmark skulle forbedres. Idéen stammede både af at tilfredsstille behovet for kaffe af høj kvalitet i mit nye hjemland, Danmark, men også med at jeg kæmpede for fair og bæredygtig forretningsmodeller i mit fødelsland, Etiopien. ”


Impact Roasters er stolte af at køre tre specialristerier i København, vellykkede udviklingsprojekter i Etiopien og et bredt netværk af tilfredse kunder og tilhængere over hele verden.

Vi håber, at du vil nyde vores kaffe lige så meget som vi gør og være med på denne rejse mod at skabe bæredygtige og retfærdige mål for fremtiden.IMPACT ROASTERS