Bestil for 250 kr. og få gratis levering i hele Danmark! Vi sender til hele verden! 📦

KAFFE AF HØJSTE KVALITETVI MØDER DINE BEHOV

Hos Impact Roasters har vi et team af højt kvalificerede fagfolk, der kan hjælpe dig med din kaffe fra begyndelsen til slutningen. Vi har indgående kendskab til at levere praktiske løsninger til de udfordringer, du måtte stå over for som en kaffeforretning. Vi tilbyder rådgivning om valg af grønne bønner, ristning, ristningsprofiler, blanding og brygning.

1. Grønne bønner

Vi leverer forskellige typer og klassificeringer af etiopiske bønner. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

Soltørret grad 1: Yirgacheffe, Sidama.
Soltørret grad 2: Yirgacheffe, Sidama.
Vasket grad 1: Yirgacheffe, Sidama, Limu, Jima.
Vasket grad 2: Yirgacheffe, Sidama, Limu, Jima.


2. Kaffebarer

Hvis du er en kaffeforretning på udkig efter grønne eller ristede kaffebønner af høj kvalitet, hvor du samtidig støtter en god sag, til en konkurrencedygtig pris, bør Impact Roasters bestemt være dit valg. Vi kan rådgive dig om vores bønners profil, og sammen kan vi finde den bedste løsning til dig.


Virksomhedens bæredygtighed og ansvar

Når du køber vores engros kaffe, kan du vælge en projekt efter eget valg at støtte. Du kan desuden få et specifikt projekt i dit eget navn. Vi leverer regelmæssige opdateringer om dit projekt med fotos og videoer - fantastisk til showcase, branding og markedsføring. Fortæl os gerne, hvad du leder efter, og sammen kan vi lave en perfekt skræddersyet kaffeløsning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores familie af tilfredse kunder!


IMPACT ROASTERS