UDFORSK DE ØSTE AFRIKANSKE KAFFE PÅ DINE HANDLERHYLLER


TROPISK KAFFE

Alle vores bønner er Arabica, men hver gård påvirkes af sin unikke geografiske placering og klima, der byder på rige og unikke smag. Klima spiller en afgørende rolle for at udtrække kaffebønnernes smag til fulde. Vores kaffe kommer fra det sydlige etiopiske højland, hvor jorden er rig og det tropiske miljø giver perfekte betingelser for at producere fantastiske kaffebønner.

Vores kaffe kommer fra forskellige regioner i Etiopien, hvor kaffe er kendt for deres lyse frugter og blomster. Prøv udvalget af kaffe fra regionerne Sidama, Limu, Yirgacheffe og Jimma. Alle kaffe er friskristet i Valby, så du kan smage håndværket i hver kop.

Tropisk kaffe: Vores kaffe i detailbutikker

Det startede med en simpel idé: alle skal kunne nyde den bedste kop kaffe derhjemme. Nu, ved at tage vores kaffe til detailbutikker, kan vi dele vores kærlighed til specialkaffe med flere mennesker. Vi køber kaffe direkte fra producenterne i Østafrika, rister den lokalt i København og tager et udvalg af vores bedste kaffe til forskellige detailbutikker, så du kan udforske forskellige kaffetyper fra de tropiske regioner. 

Pas på de sorte tropiske kaffeposer i din lokale Irma, Menu og Brugsen rundt omkring i København. Vi håber, at du vil nyde vores kaffevalg lige så meget som vi gør. 


IMPACT ROASTERS