Bestil for 200 kr. og få gratis levering i hele Danmark! Vi sender til hele verden! 📦

KAFFE DER BRINGER FOLK SAMMEN


IMPACT BEGIVENHEDER

Hos Impact Roasters afholder vi begivenheder, der engagerer lokalsamfundet og samtidig fremmer kaffe ekspertise. Begivenhederne varierer mellem kaffeværksteder, fester eller lokale festivaler, som f.eks. Valby Kulturdage. Vi sigter mod at skabe en social legeplads, hvor traditioner og kultur mødes; Et åbent rum for mangfoldighed med respekt og gæstfrihed i fokus.

IKKE SIKKER PÅ HVOR DU SKAL STARTE?

Tag et kig på tidligere afholdte arrangementer hos Impact Roasters!

Firma Arrangementer


Leder din virksomhed efter en perfekt teambuilding aktivitet? Eller har du brug for en ny måde at udtrykke taknemmelighed over for dine kolleger? Sig det med kaffe! Arranger en begivenhed ved Impact Roasters, hvor vi guider dig gennem din egen unikke kafferejse. Få oplysninger om kaffe, se hvordan det bliver ristet, og prøv de forskellige slags bønner vi tilbyder!

Offentlige Arrangementer


Dette er forskelligt fra begivenhed til begivenhed. Eksempelvis optræder vi på Valby Kulturdage årligt en traditionel Etiopisk kaffeceremoni at folk kan komme for at se og prøve vores kaffe. Her fejrer vi ikke kun Valby Kulturdage, men også etiopisk arv. Kaffeceremonien udføres af en kvinde iført hvidt og tager et par timer.

Private Arrangementer

Vi er vært for alle slags private arrangementer fra workshops, fødselsdage, konfirmation eller andre former for fester. Det kan afholdes på en af ​​vores risterier; hyggeligt miljø fyldt med kaffeoplevelser, eller vi kan komme til dig med vores kaffecykel!
Disse private arrangementer kan blandt andet kombineres som en brygning og smagning, hvor du kan opleve forskellige former for brygningsmetoder.


IMPACT ROASTERS