KAFFE DER BRINGER FOLK SAMMEN


IMPACT BEGIVENHEDER

Hos Impact Roasters afholder vi begivenheder, der engagerer lokalsamfundet og samtidig fremmer kaffe ekspertise. Begivenhederne varierer mellem kaffeværksteder, fester eller lokale festivaler, som f.eks. Valby Kulturdage. Vi sigter mod at skabe en social legeplads, hvor traditioner og kultur mødes; Et åbent rum for mangfoldighed med respekt og gæstfrihed i fokus.


IKKE SIKKER PÅ HVOR DU SKAL STARTE?

Tag et kig på tidligere afholdte arrangementer på Impact roasters!

Firma Arrangementer


Leder din virksomhed efter en perfekt teambuilding aktivitet? Eller har du brug for en ny måde at udtrykke taknemmelighed over for dine kolleger? Sig det med kaffe! Arranger en begivenhed ved Impact Roasters, hvor vi guider dig gennem din egen unikke kafferejse. Få oplysninger om kaffe, se hvordan det bliver ristet, og prøv de forskellige slags bønner vi tilbyder!

Offentlige Arrangementer


Dette er forskelligt fra begivenhed til begivenhed. For eksempel udfører vi på Valby Kulturdage årligt en traditionel etiopisk kafferemoni at folk kan komme for at se og prøve vores kaffe. Her fejrer vi ikke kun Valby Kulturdage, men også etiopisk arv. Kafferemonien udføres af en kvinde iført hvidt og tager et par timer.

Private Arrangementer

Vi er vært for alle slags private arrangementer fra workshops, fødselsdage, "konfirmation" eller andre former for fester. Det kan afholdes på en af ​​vores stege; hyggeligt miljø fyldt med kaffeoplevelser, eller vi kan komme til dig med vores kaffecykel!
Disse private arrangementer kan blandt andet kombineres som en brygning og smagning, hvor du kan opleve forskellige former for brygningsmetoder.


IMPACT ROASTERS