Bestil for 200 kr. og få gratis levering i hele Danmark! Vi sender til hele verden! 📦

Premium etiopisk kaffe som din kontorkaffe

FORDELE


Vælg din egen kaffe!

Dit kontor fortjener en kaffe efter jeres behov med lokalt ristede bønner. Udforsk mangfoldigheden af smagsnuancer af ​​etiopisk kaffe fra dit lokale risteri. Du kan frit vælge mellem vores brede udvalg. Hvis du ikke er sikker på, hvilken kaffe du skal vælge, guider vi dig gerne i den rigtige retning!

Guide til det perfekte match

Ikke kun kan vi hjælpe dig med, hvilke bønner du skal få, men også hvilken ristetype der passer til dig og din måde at lave kaffe på! Der er mange valg at træffe for at optimere kaffesmagen, og du kan læse mere om de forskellige ristevalg her og forskellige brygningsmetoder her. Vi arrangerer også gerne en smagsprøve på din arbejdsplads eller vores risteri.

Gratis fragt!

Få gratis levering i hele København! Vi cykler ud med vores ordrer for at være mere miljøvenlige.

HVAD DU STØTTER


Du får ikke kun fantastisk kaffe til at hjælpe dig og dine kolleger gennem dagen; du støtter også en lokal virksomhed, mennesker i nød og planeten.

Bæredygtig kaffeproduktion

Vi arbejder på at skabe langsigtet økonomisk, social og miljømæssig påvirkning gennem etisk kaffeproduktion og sourcing. Ved at udelukke mange mellemmænd, bruger vi ressourcerne til at styrke og påvirke lokalsamfundene. Læs mere om vores Impact Trade Model.

Vi cykler rundt i København med alle lokale bestillinger, og booker du os til et arrangement med espressobaserede drikkevarer, kommer vi med vores helt egne kaffecykel!

Lokalsamfund i Etiopien

Ved at købe Impact Coffee støtter du blandt andet ungdomsudvikling i lokalsamfund i Etiopien. Læs mere om det her.

HVILKEN KAFFE SKAL DU VÆLGE


Er du i tvivl om, hvilken kaffe du skal vælge, kan du altid kontakte os her, men vi har også benyttet lejligheden til at lave en lille smagsguide til vores mest elskede kaffer! Du er selvfølgelig ikke begrænset til kun at vælge én af dem, og du kan vælge fra vores hele udvalg, men vi forstår, at det kan være meget svært at få et godt overblik over alle typer kaffe, hvorfor vi valgte at præsentere vores mest populære nedenfor.

Skal den være frugtig/citrusagtig? Chokolade og nøddeagtig? Frisk og syrlig?

Vores Aynu kaffe kommer fra Limu-regionen. Limu kaffe har generelt en mildere syre og rund smag. Denne kaffe har en silkeblød og glat mundfornemmelse, noter af varme krydderier og en delikat blomstret finish.

Worke er fra Yirgacheffe-regionen. Kaffe herfra har en let krop med delikat citronsyre. Den har noter af røde bær, sød citron og blomsternoter med en subtil jordagtighed.

Vores Nehi kaffe er fra Sidama-regionen, kendt for sin søde citrusaroma og behagelige ahornsirup-lignende krop. Den har noter af sød citron og blomstertoner, som runder ud til en glat, ren finish.

Desta er en blanding af vores Jimma og Sidama kaffebønner. Den har en sød aroma med chokoladenoter af Jimma kombineret med sprød syre og citrusnoter af Sidama, hvilket giver den en meget glat finish.

PRISER


Priserne starter fra 150 dkk pr. kg.

Tag kontakt

FÅ ET TILBUD: KONTORKAFFE

Virksomhedens navn;

Kaffe type; Din egen valgte kaffe eller lad os vælge for dig ved at skrive dine smagspræferencer.

Kværn type; Hele bønner, espresso eller filterkværn.

Mængden;

Mange tak! Vi glæder os til at give dig det bedste kaffetilbud.


IMPACT ROASTERS