Bestil for 300 kr. og få gratis levering i hele Danmark! Vi sender til hele verden! 📦

Opdag magien bag kaffe blad-te

05. December, 2020

Discovering treasures of coffee leaf tea - Impact Roasters

Etiopien er kendt over hele verden for sine usædvanlig gode kaffe, men man ved ikke meget om hvad kaffeplanten ellers bruges til - nemlig kaffe blad te. Det er også en drik, der har eksisteret i Etiopien i hundreder af år nu. Det var den originale måde at bruge kaffeplanten på, før de opdagede de ristede bønner.

Traditionelt fremstilles teen ved at plukke bladene og lade dem tørre under solen. Drikken, der brygges bagefter i varmt vand, bruges på mange forskellige måder af folk, der arbejder i landbruget. Den er elsket for dens stimulerende og forfriskende virkning. Det er dog mere end en kop forfriskende te. Det er en skat for vores helbred, da det indeholder mange sundhedsmæssige fordele.

 

Sund drik

Mens etiopiere har taget kulturen med kaffe blad teen til sig for længe siden, begyndte bevidstheden om dens høje sundhedsmæssige fordele langsomt at rejse sig uden for de kaffeproducerende lande.

Nyere forskning fra Royal Botanic Gardens i Kew, London, og Institute for Research and Development i Montpellier, Frankrig, har opdaget de fantastiske fordele ved teen. Det er ikke kun en almindelig te, men en glat, let og sød smagsdrink fyldt med antioxidanter og antiinflammatoriske stoffer. Bladene indeholder "mangiferin", der findes i mango, der hjælper med at bekæmpe betændelse, reducerer kolesterol og endda holder blodsukkerniveauet stabilt.

Udover at have en unik smagsprofil har teen også et betydeligt lavt niveau af koffein, men forbedrer din evne til at fokusere. Det er bare et godt produkt, og af den grund alene håber vi, at det fortsat vil få mere anerkendelse rundt om i verden.Også i Impact-historier

A New Twist to Your Coffee: Espresso and Ginger Beer
A New Twist to Your Coffee: Espresso and Ginger Beer

Marts 24, 2023

Læs

Why Ethiopian Coffee is a Specialty Coffee Lover's Dream?
Why Ethiopian Coffee is a Specialty Coffee Lover's Dream?

Februar 22, 2023

Læs

Three reasons why your office coffee might taste not so good
Three reasons why your office coffee might taste not so good

Oktober 17, 2022

Læs