Bestil for 200 kr. og få gratis levering i hele Danmark! Vi sender til hele verden! 📦

Opdag magien bag kaffe blad-te

05. December, 2020

Opdag skatte af kaffebladte - Impact Roasters

Etiopien er kendt over hele verden for sine usædvanlig gode kaffe, men man ved ikke meget om hvad kaffeplanten ellers bruges til - nemlig kaffe blad te. Det er også en drik, der har eksisteret i Etiopien i hundreder af år nu. Det var den originale måde at bruge kaffeplanten på, før de opdagede de ristede bønner.

Traditionelt fremstilles teen ved at plukke bladene og lade dem tørre under solen. Drikken, der brygges bagefter i varmt vand, bruges på mange forskellige måder af folk, der arbejder i landbruget. Den er elsket for dens stimulerende og forfriskende virkning. Det er dog mere end en kop forfriskende te. Det er en skat for vores helbred, da det indeholder mange sundhedsmæssige fordele.

 

Sund drik

Mens etiopiere har taget kulturen med kaffe blad teen til sig for længe siden, begyndte bevidstheden om dens høje sundhedsmæssige fordele langsomt at rejse sig uden for de kaffeproducerende lande.

Nyere forskning fra Royal Botanic Gardens i Kew, London, og Institute for Research and Development i Montpellier, Frankrig, har opdaget de fantastiske fordele ved teen. Det er ikke kun en almindelig te, men en glat, let og sød smagsdrink fyldt med antioxidanter og antiinflammatoriske stoffer. Bladene indeholder "mangiferin", der findes i mango, der hjælper med at bekæmpe betændelse, reducerer kolesterol og endda holder blodsukkerniveauet stabilt.

Udover at have en unik smagsprofil har teen også et betydeligt lavt niveau af koffein, men forbedrer din evne til at fokusere. Det er bare et godt produkt, og af den grund alene håber vi, at det fortsat vil få mere anerkendelse rundt om i verden.Også i Impact-historier

Gør etiopisk kaffebehandling mere bæredygtig - Impact Roasters
Gør den etiopiske kaffeprocess mere bæredygtig

November 18, 2021

Læs

En hurtig introduktion til Aeropress - Impact Roasters
En hurtig introduktion til Aeropress

November 11, 2021

Læs

Hvad du har brug for at vide om Guji -kaffe - Impact Roasters
Hvad du har brug for at vide om kaffe fra Guji

Oktober 13, 2021

Læs